Condicions de venda

Preus i moneda

Els preus i les ofertes que es presenten en aquest web inclouen l’IVA (impost sobre el valor afegit) i només són vàlids per a les comandes realitzades en línia a través del web.

Els preus estan en euros. En cas que el client canviï el país d’entrega mentre navegui pel web, els preus es podrien expressar momentàniament en una altra moneda.

STORE BATECH 2016, s. l. informa que el canvi de país d’entrega pot afectar el preu final, a causa del canvi de moneda o de transport.

Forma de pagament

Per pagar la comanda pots utilitzar els sistemes o targetes de crèdit següents: Visa, Visa Electron, Mastercard, Iupay o Paypal. El càrrec es realitzarà després de la confirmació de la comanda.

IVA i altres impostos

Serà d’aplicació l’IVA en el percentatge legal vigent a Catalunya, el 21%, per a totes aquelles compres realitzades en països dins de la Unió Europea (UE). No s’aplicarà tal impost a les vendes a països de fora de la Unió Europea, tot i que, STORE BATECH 2016, s. l. amb CIF B66696923 no es farà càrrec de cap tipus d’impost, taxa, duana o aranzels als que estiguin subjectes aquests països.

Verificació a la recepció

Et recomanem que verifiquis l’estat del paquet al rebre’l. Si l’embalatge està malmès, no has d’acceptar l’entrega. En cas que no s’hagi rebut cap petició de devolució passats trenta dies després de l’entrega, STORE BATECH 2016, s. l. considerarà que el client ha acceptat el producte.